Uw voeten verdienen de grootste zorg. Zeker als u te maken heeft met lichamelijke klachten, zoals Diabetes Melitus of Reumatische aandoeningen. Ook chemotherapie kan een aanslag op uw voeten zijn.

Ook dan kunt u bij mij terecht.

 

Voor diegene die DM hebben is de gang naar de podotherapeut sinds 1 januari 2015 de eerste stap.

Deze beoordeeld uw voet op gevoel en doorbloeding. Daarbij ook of u last hebt van overmatige druk. Dit is noodzakelijk om een behandel frequetie toe te kennen.

 

Voor diegene die last hebben van reuma is het vaak lastig om bij de voeten te komen. Sommige ziektenkostenverzekeraars vergoeden ook een aantal behandelingen als je een reumatische aandoening heeft. Vraag uw ziektekostenverzekeraar er eens naar?

 

Ik heb een samenwerkingsverband met een aantal podotherapeuten, vraagt u gerust.

 

Onze voeten verdienen de aandacht, zowel zomers als wij veel op blote voeten lopen of open schoenen dragen. Toch ook in de winter als wij veel in de schoenen en kousen zitten.

Echter dan vergeten wij ze nog wel eens. Ach ze zitten toch verstopt. 

Zeker in de wintermaanden als wij bij de kachel zitten verliezen wij vocht en zullen uw voeten het waarderen als u ze regelmatig insmeert met een passende creme.

 

Zorg voor uw voeten, ze moeten een levenlang mee en zijn het de moeite waard om naar om te zien. Zeker op langere termijn.

MEDISCHE VOETZORG

 

 

    Lees meer

Mogelijkheden

 

 

Lees meer

prijslijst en contact

 

    Lees meer