Er is veel mogelijk bij de verzorging van uw voeten. 's Avonds voor het naar bed gaan of nadat u gedoucht heeft uw voeten even aandacht geven. 

Heeft u last van:

Een ingroeiende nagel dit  is te verhelpen, maar denkt u er ook eens aan of uw tenen niet te krap in de schoenen zitten. Ditzelfde geld voor 

Een likdoorn. Dit is overmatige druk op 1 plek. Misschien voldoet een zooltje al om deze druk te verminderen

Een kloof ontstaat doordat uw voeten te droog zijn en er meer eeltvorming ontstaat. Dit dagelijks insmeren met een creme die ureum bevat verminderd de eeltvorming.

Een kalknagel of schimmelnagel. Dit is te behandelen met een schimmeldodend middel. Na een schimmeldiagnostiek weet u zeker of het een schimmeltje is en kan er gerichter behandeld worden. Een kalk nagel kan ook een oorzaak zijn van medicijnen of psoriasis. De nagel kan zelfs loslaten. Door het dikke en/of losse nagelgedeelte te laten verwijderen door de pedicure kan de tictuur beter in de nagel indringen.

of speelt eelt u parten, eelt ontstaat bij overmatige druk. Dit is goed te verwijderen. Ook u kunt met een puinsteen of rasp na het douchen al veel aan uw hielen doen.

of heeft u moeite om uw nagels te knippen. 

Voor al deze problemen heb ik de oplossing.

Een reparatie met een gelnagel, omdat uw nagel is aangetast met een schimmel of omdat de nagel door een trauma is beschadigd. Dit al heeft mogelijkheden, zie foto. 

 

Een nagelbeugel op een zeer gebogen nagel, kan er toe leiden dat de nagel teruggroeid in een natuurlijker stand.

 

Een orthese, is een siliconen hulp stukje, op maat gemaakt, om de druk op een bepaalde plek te verminderen.

 

Er is heel veel is mogelijk in overleg.Neem gerust contact op

MEDISCHE VOETZORG

 

 

Lees meer

Mogelijkheden

 

 

Lees meer

prijslijst en contact

 

Lees meer